Wat te doen?: volop keuzes voor iedereen

De omgeving van onze camping aan de Randmeren Een  heerlijke familie camping vlak bij Walibi Flevo & het DolfinariumOmgeving Randmeren

Het ERKEMEDERSTRAND is centraal gelegen in Nederland. Het ERKEMEDERSTRAND ligt in Zeewolde (Flevoland) aan het Nuldernauw, wat samen met het Veluwemeer tot de randmeren behoort en is rustig gelegen op een paar kilometer afstand van de eerst volgende centra (Zeewolde en Nijkerk).

Zeewolde heeft prachtige bos- en natuurgebieden met een overvloed aan vogels, reeën en ander natuurschoon en is mede door de centrale ligging een prima uitvalsbasis om andere dorpen, steden en attracties in de omgeving te bezoeken. Zelf is Zeewolde een plaats voor rust en ontspanning met in het centrum leuke winkels en u kunt hier overal gratis parkeren.

Fietsen met de familie in de natuur

Nijkerk is centraal gelegen tussen de Veluwe en de Randstad op de grens van Flevoland en bestaat uit de kernen Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Het hele jaar door worden er in Nijkerk verschillende activiteiten en evenementen georganiseerd.

Verder in de omgeving is er het gezellige dorpje Spakenburg of het oude stadje Harderwijk welke zeker de moeite waard zijn voor een bezoekje.
Zeewolde heeft prachtige bos- en natuurgebieden, winkels en haven
In de omgeving zijn meerdere gezellige braderieën/ markten en koopavonden op donderdag of vrijdag.

Zeewolde heeft prachtige bos- en natuurgebieden met een overvloed aan vogels, reeën en ander natuurschoon en is mede door de centrale ligging een prima uitvalsbasis om andere dorpen, steden en attracties in de omgeving te bezoeken. Zelf is Zeewolde een plaats voor rust en ontspanning met in het centrum leuke winkels en u kunt hier overal gratis parkeren.

Dolfinarium is vlakbij onze camping en wij verkopen zelfs de Dolfinarium toegangskaarten met korting

Lekker uitrusten aan het water na een fietstocht in de flevolandse natuurgebieden

Fietstochten

Het ERKEMEDERSTRAND ligt ideaal voor het maken van fietstochten.
De kilometerslange fietspaden brengen u door prachtige bossen, langs water en door mooie natuurgebieden. Staatbosbeheer en Natuurmonumenten hebben verschillende routes uitgezet door o.a. het Hulkesteinse bos: een mooi en wild bosgebied waar grote grazers vrij rondlopen. En door het Horsterwold: één van de grootste loofbossen van Europa.

Ook leuk is “het rondje met het pondje”, het fiets-voetveer "Horsterveer" geeft u de gelegenheid tot een mooi rondje Nuldernauw.

Uitstapjes en bezienswaardigheden

Bij de receptie liggen heel veel folders voor verschillende dagjes uit, o.a. voor verschillende musea, dierentuinen, binnenspeeltuinen, tentoonstellingen en zwembaden.

Een greep uit diverse mogelijkheden in onze directe omgeving voor een uitstapje:

Dolfinarium met korting Walibi Holland Flevoland Biddinghuizen Hardersplaza, eten drinken feesten en karten Bataviastad Outlet center, lekker shoppen Dierenpark Amersfoort
Familiepretpark Koningin Juliana Toren - Apeldoorn Bataviawerf | Een scheepswerf met bijzondere ambities Apenheul - Het leukste dagje uit tussen de apen! Staatsbosbeheer Natuurgebieden Aviodrome - Nationaal Luchtvaart - Themapark - Luchthaven Lelystad
De goedkoopste manier om uw kaarten te bestellen is via onderstaande links:
Voor Walibi:
http://www.uitmetkorting.nl/walibi-holland/
Voor het Dolfinarium:
http://www.uitmetkorting.nl/dolfinarium/
 

De prachtige natuur van Flevoland, paarden in het bosStaatsbosbeheer

De boswachters van Staatsbosbeheer organiseren regelmatig diverse activiteiten, waaronder:
• Huifkartochten
• Reeënsafari
• Nachtexcursie

Bij Staatsbosbeheer kunt u navragen welke mogelijkheden er zijn voor uitstapjes met de boswachters: 036-5229909.

Zoals u ziet zijn er ook mogelijkheden genoeg rond het ERKEMEDERSTRAND uzelf te vermaken.