Hartelijk welkom op onze site

Kindvriendelijke campingsKindvriendelijke campings

Op zoek naar een kindvriendelijke camping? Camping Erkemederstrand is een van de leukste campings van Nederland waar kinderen meer dan welkom zijn! De combinatie van een geweldige ligging aan strand en bos en uitstekende voorzieningen voor kinderen, maakt camping Erkemederstrand een ideale camping voor het hele gezin.

Camping ideaal voor kinderen

Op Camping Erkemederstrand is er voor kinderen volop te doen. Op het uitgestrekte strand kunnen kinderen naar hartelust spelen in het water. Er zijn verschillende sportveldjes waaronder beach-soccer, beach-volley, basketbal, fietscrossen en midgetgolf. Verder worden er voor de kids elke dag in de vakanties verschillende activiteiten zoals een dropping, filmavonden, een spooktocht, sportdagen en nog veel meer georganiseerd. Als het regent kunnen de kinderen lekker binnen spelen in het recreatiegebouw. Kortom, de meest kindvriendelijke camping van Nederland.

Uitstekende faciliteiten

Camping Erkemderstrand beschikt over alle mogelijke faciliteiten. De camping beschikt over grote kampeerplaatsen voorzien van elektra, goede sanitaire voorzieningen, een supermarkt, een sfeervol strandpaviljoen, een jachthaven en internetverbindingen. Op onze kindvriendelijke camping geniet u met het hele gezin van een heerlijke vakantie.

Informatie kindvriendelijke campings

Voor meer informatie over onze kindvriendelijke camping, bezoek ons op www.erkemederstrand.nl

Camping honden toegestaan, Kamperen Nederland, Hond vakantie, Camping Nederland, Camping vakantie, Campingvakantie, Vakantie camping, Camping strand, Camping aan het water