Jachthaven: knus en gezellig

Jachthaven aan het terras van restaurant / strandpaviljoen De Jutter.Een gezellige jachthaven

Haven met strand en restaurant, lekker eten aan het waterDe gezellige en knusse jachthaven is gelegen aan het Nuldernauw. Er is een open verbinding met het Veluwemeer, waar u met een klein uurtje varen bent. De andere kant op, door de sluis heen, kunt u naar het Gooimeer, het IJmeer, het Markermeer en het IJsselmeer. Een goed uitgangspunt om leuke dagtochten of langere tochten te maken. Voor een dagtocht kunt u o.a. de gezellige plaatsjes Spakenburg, Harderwijk en Zeewolde bezoeken.

De haven heeft 212 plaatsen en is verdeeld in 2 delen, de Oude haven, welke wat meer beschut ligt en de Jutterhaven, welke grenst aan het terras van restaurant / strandpaviljoen "De Jutter" en aan het strand. Vanuit de Jutterhaven heeft u zicht op de speeltuin, air-trampoline, het beach-soccerveld en het volleybalnet.

Ligplaatsen voor passanten

Passanten kunnen altijd terecht! Voor een paar nachten (ook in het hoogseizoen) hebben we altijd plaats. Als u voor langere tijd wilt aanleggen in onze haven is het verstandig contact op te nemen met de receptie.

vaste ligplaats of passantenplaats in de Jutterhaven bij de randmeren vaste ligplaats of passantenplaats in de Oude Haven bij de randmerenVaste ligplaatsen

Het is mogelijk een vaste ligplaats voor een seizoen, jaar of winter te huren. Er zijn ligplaatsen voor uw boot in de Jutterhaven of in de Oude haven. De ligplaatsen worden ingedeeld naar de afmeting van uw boot. Voor een seizoenplaats kunt u zich inschrijven via de receptie. Er kan een voorkeur uitgesproken worden voor bijvoorbeeld een ligplaats aan de graskant, een ligplaats met elektra of vlakbij het strand.

Uitgebreid recreatieprogramma voor gasten van de camping én de jachthavenFaciliteiten

Onze havengasten kunnen net zoals onze campinggasten gebruik maken van alle faciliteiten op ons terrein. De kinderen kunnen zich vermaken op het strand of meedoen met het uitgebreide recreatieprogramma. U kunt gebruik maken  van de sanitairgebouwen, wasmachines en drogers. Ook kunt u boodschappen doen in de campingsupermarkt, een hapje of een drankje nuttigen in restaurant / strandpaviljoen "De Jutter" of friet, menu's, ijs en frisdrank afhalen in cafetaria "Big Snack".

Er zijn diverse faciliteiten zoals o.a. een midgetgolfbaan, beachvolleybalveld, tafeltennis tafels, sportveld, pannakooi, beach-voetbalbak, basketbalpaal, kinderboerderij en nog veel meer. Tevens zijn er verschillende artikelen te huur, o.a. kano's, waterfietsen en fietsen.

Kortom, u kunt uiteraard op uw boot blijven, maar als u zich op het terrein wilt vermaken, zijn de mogelijkheden volop aanwezig!

Boten kunnen het hele jaar van de trailerhellingTrailerhelling

Bij de jachthaven van het ERKEMEDERSTRAND is een trailerhelling aanwezig. Hier kunnen boten op een trailer te water worden gelaten.

De kosten voor het gebruik van de trailerhelling zijn:
€12,50 per dag, inclusief parkeren.
Bij aankomst bij de hoofdingang kunt u aanbellen op de intercom, wij zullen u er doorlaten waarna u rechtsaf naar de receptie kunt. Indien u geen abonnement heeft dient u rekening te houden met de openingstijden van de receptie.

Het is ook mogelijk een abonnement voor de trailerhelling af te sluiten. De kosten hiervoor zijn €125,00 per jaar en hierbij is een parkeerplaats inbegrepen. Met een abonnement kunt u ieder gewenst moment van de dag gebruik maken van de trailerhelling.
 

Aangesloten bij

 De jachthaven is aangesloten bij de Hiswa