Hartelijk welkom op onze site

ERKEMEDERSTRAND Camping Horeca Jachthaven & Dagrecreatie

ERKEMEDERSTRAND Camping Horeca Jachthaven & Dagrecreatie
Aan het langste strand in Flevoland!
Een prachtige locatie aan het Nuldernauw, dat samen met het Veluwemeer, tot de randmeren behoort.

Een dagje uit, weekendje weg of een campingvakantie. Het kan allemaal op het ERKEMEDERSTRAND!..... En heeft u één of meerdere honden? Die mogen gewoon mee!


Het ERKEMEDERSTRAND bestaat uit een:
camping
jachthaven
dagrecreatiestrand
hondenstrand
horeca en een
evenementenstrand

Kinderen in de speeltuin op de campingDe camping is hondvriendelijk en kindvriendelijk en er bevinden zich op de camping een:
familiecamping
groepskampeerterreinen
kampeerauto-/ camperplaatsen
vakantiehuisjes 
zomerkamp


Lekker surfen, zeilen en andere watersporten in onze haven is ook een trailerhelling Fietsen in het bos of onze fietscrossbaanWater, Strand en Bos

Deze camping in Flevoland is gelegen aan het water en strand en na een korte wandeling staat u in het bos. Het ERKEMEDERSTRAND is een terrein met veel groen waar genoeg te doen is voor u, uw kinderen en uw hond.

Watersport en fietsen

Surfen, zeilen en andere watersporten kunt u beoefenen op het water bij de camping. Voor uw boot is er een trailerhelling en er zijn havenplaatsen.
Als sportieve fietser zult u genieten van de prachtige omgeving. De kilometers lange fietspaden en routes brengen u door bossen, langs water en door mooie natuurgebieden.

Er is altijd veel te doen voor kinderen, we hebben een uitgebreid recreatieprogrammaFaciliteiten

Snackbar bij het restaurant aan het waterEr zijn tal van faciliteiten zoals o.a. een gezellig restaurant/ strandpaviljoen, campingsupermarkt, draadloos internet (WIFI), kinderboerderij, midgetgolfbaan, beach-soccer veld, meerdere speeltuinen en nog veel meer. Voor haven- en campinggasten is er een uitgebreid recreatieprogramma.

Het ERKEMEDERSTRAND behoort tot de kindvriendelijke campings en is de hondvriendelijkste camping in Nederland. Voor kinderen en honden een vakantie vol plezier en belevenis!


Ook Flevoland - Toerisme Flevoland