Hartelijk welkom op onze site

Faciliteiten

Genoeg faciliteiten voor een ontspannen of actieve vakantie!
Voor u, uw kinderen en zelfs uw hond is er genoeg te doen! Ontdek hieronder
de vele faciliteiten. 

Uitgebreid recreatieprogramma voor havengasten en campinggastenVoor de kinderen

Op het terrein zijn er ontelbaar veel dingen te doen voor de kinderen.
Onder andere:

• Kinderboerderij • Basketbalpaal 
• Air-hockeytafel • Sportveld
• Fietscrossbaan • Tafeltennistafels
• Beach-volleybalveld • Pannakooi
• Indianendorp • Tafelvoetbaltafel
• Midgetgolfbaan • Air trampoline
• Playstation 4 met Guitar Hero Live   • Space-Shuttle (recreatiegebouw)
• Meerdere speeltuinen verspreid • Film kijken op groot scherm
  over het terrein • Speelbos om hutten te bouwen

Vind je dit niet genoeg? Dan hebben wij voor alle haven- en campinggasten ook nog een leuk uitgebreid recreatieprogramma samen met hond Henkie. Doe je liever iets rustigs? Dan kun je altijd nog een spelletje spelen via het gratis WiFi netwerk. 

Samen barbecue├źn op de jongerencampingVoor de jeugd

Voor de oudere jeugd zijn er ook diverse faciliteiten op het terrein zodat zij zich niet hoeven te vervelen. Een potje beachvolleybal, beachsoccer of een spelletje "rond de tafel" met tafeltennis. Of misschien liever een middagje luieren op het drie kilometer lange strand?

Ook zijn er in het recreatieprogramma speciaal voor de oudere jeugd een aantal activiteiten opgenomen. De ideale manier om kennis te maken met andere leeftijdsgenoten! 

Voor de honden

Naast alle faciliteiten voor u en uw kinderen, is er ook veel voor de honden te vinden. Die mogen natuurlijk niet worden vergeten tijdens uw vakantie! In tegenstelling tot veel andere campings, bent u bij ons ook met meerdere honden welkom. Wilt u uw hond ook een welverdiende vakantie geven? Bekijk hieronder de faciliteiten voor uw trouwe viervoeter.

Uw honden kunnen lekker los lopen, ravotten en zwemmen op het hondenstrand, deze is 1,5 kilometer lang. Vies geworden? Dan is er de hondendouche waar u uw hond kunt afspoelen en wassen. Er is een uitlaatplaats en om het terrein gezamenlijk schoon te houden zijn her en der vuilnisbakken met hondenpoepzakjes verspreid. Honden mogen net als mensen op elk veld komen kamperen, maar ook is er het hele seizoen op één van de kampeervelden een speel- en losloopveldje. In het midden van het kampeerveld is een afgezet losloopgebied en daaromheen staan de kampeermiddelen. In onze horeca zijn honden toegestaan, er is zelfs een hondenbarretje met drinkbakken in Strandpaviljoen De Jutter. 

Honden mogen bij ons overal op het terrein komen, behalve in de winkel, toiletgebouwen, op het eerste stukje strand (Jutterstrand) en het evenementenstrand.

Genieten aan het langste strand van FlevolandStrand

Het strand is in totaal 3 kilometer lang en is met afgewisseld stukken zand en gras ideaal om heerlijk te kunnen relaxen. Hieronder vallen onder andere het Jutterstrand, dat in het campingseizoen hond-vrij is, en het Hillstrand en Rietstrand waar honden aangelijnd mogen komen. Op het hondenstrand mogen honden het gehele jaar loslopen. Ook ligt er in de zomer en leuk speeltoestel in het water voor de echte durfal! 

Eten & drinken

Restaurant/strandpaviljoen De Jutter
In dit gezellige restaurant/strandpaviljoen met ruim terras, veranda en een gezellige bar, bent u aan het juiste adres voor een lekkere hap en een drankje. 

Ook aan de kleintjes wordt gedacht met de verschillende kindermenu's, kinderstoelen en een speelhoekje. Tevens is er binnen uw gezichtsveld een grote speeltuin met air-trampoline. Voor uw hond(en) is er een hondenbar met waterbakken. 

Er worden in De Jutter verschillende avonden georganiseerd met onder andere live muziek, bingo en karaoke.

Voor het afhalen van friet, snacks, ijs, pizza en frisdrank kunt u terecht bij de cafetaria in de Jutter.

Camping supermarkt
In de camping supermarkt kunt u terecht voor uw levensmiddelen, diverse kampeerartikelen, speelgoed, hondenartikelen en andere noodzakelijke boodschappen. Ook uw verse broodjes kunt u hier bestellen.

Visboer
Tijdens de drukte hebben wij elke zaterdagmiddag van 15:30 uur tot 18:30 uur een visboer voor de receptie staan. Bekijk de aanplakbiljetten om te weten in welke vakantieperiode u uw verse vis kunt halen!

Verhuur van surfspullen, waterfietsen en veel meerVerhuur

Er zijn verschillende artikelen te huur zoals fietsen, crossfietsen, kano's, waterfietsen en hondenafzettingen. Ook is er een kleine bibliotheek waar u diverse boeken mag lenen. Heeft u zelf boeken die u niet meer mee naar huis wilt nemen? Dan mag u deze natuurlijk altijd in de boekenkast achterlaten!

Ook kunt u de Space Shuttle huren op het ERKEMEDERSTRAND.

Jachthaven bij het restaurant, voor passanten en seizoengastenJachthaven

Er zijn 2 havens, de Oude Haven en de Jutterhaven. Er zijn niet alleen seizoenplaatsen, ook als passant bent u meer dan welkom! U kunt bij ons aanleggen om eens lekker te genieten van een dagje strand of van ons restaurant/strandpaviljoen De Jutter voor een lekker hapje of drankje.

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze trailerhelling. Bij De Jutter vindt u een intercom om in contact te komen met de receptie.

Receptie

Op de receptie kunt u terecht voor al uw vragen. Wilt u eens een dagje weg? Bekijk ons folderrek of vraag onze medewerkers om tips. Ook vindt u in de receptie een VVV I-punt om meer te weten te komen over de omgeving en evenementen in de buurt. U kunt hier ook uw post versturen.

Sanitair en wasserette

Er zijn meerdere toiletgebouwen te vinden over het hele terrein, zo hoeft u nooit ver te lopen. Bijna alle toiletgebouwen beschikken ook over een wasmachine en een droger. Er zijn familliedouches en binnendijks kunt u ook gebruik maken van kinderbadjes.

Overige

De camping bezit over 2 milieustraten waar u uw afval in vuilniszakken, uw glas en papier kwijt kunt. 

De bushalte is ongeveer tien minuten lopen vanaf het ERKEMEDERSTRAND. Er gaan bussen richting station Nijkerk en Almere.

Onderstaand item van het RTL programma Trips & Travel laat u een deel van onze camping zien!