Ontdek, kies, reserveer, geniet!

Watersportcamping

Op het ERKEMEDERSTRAND zit surfschool Zeewolde. Hierdoor zijn er volop watersportmogelijkheden op de camping. Zeil- en surflessen zijn er voor jong en oud en u kunt een surfset of zeilboot huren . Het is natuurlijk helemaal leuk om u of uw kinderen de fijne kneepjes bij te laten brengen door een ervaren en gecertificeerd instructeur!


Surfen

Het windsurfen is weer helemaal terug in Nederland! Er zijn verschillende mogelijkheden en vormen om surfles te nemen. Je kan met meerdere watersporters tegelijk surfles krijgen maar ook een privé surfles is mogelijk. Zelfstandig leren surfen? ….Dat kan met een week cursus! Jong en oud eindigen de lessen met een brede glimlach!


Zeilles bij surfschool Zeewolde Zeilen

Naast windsurfen is het ook mogelijk om te zeilen. Surfschool Zeewolde beschikt over 2 zeilbootjes. Zeilles in een zwaardboot en met een winderige dag lekker over het Veluwemeer zeilen? De Topaz Uno is voorzien van een grootzeil en eventueel een fok. Kunt u al goed zeilen en wilt u écht hard gaan? Dan wordt het racezeil er op gezet en u vliegt over het meer!

Voor de jongere kinderen die willen zeilen is er een mooie Optimist. Dit bootje is bijna niet om te krijgen dus ideaal als je kind voor het eerst in een zeilboot stapt. 

Zeilboot of surfplank huren

Zowel de zeilboten als de surfplanken met bijbehorende materialen zijn te huur. Met een behaald certificaat bij surfschool Zeewolde kan er al een zeilboot of surfset gehuurd worden. Ook als u al genoeg ervaring heeft, kunt u zonder certificaat een zeilboot of surfset huren.

Motorbootverhuur

Bij Bootverhuur Harderwijk kunt u een boot huren waar u geen vaarbewijs voor nodig heeft! Dit ligt op 20 minuten rijden van het ERKEMEDERSTRAND. In luxe boten voorzien van een zonnedek en een rondzit met fijne kussens kunt u genieten van een heerlijke dag op het water. Vooraf krijgt u alle vaarregels en mogelijke routes uitgelegd. Ook krijgt u hier een vaarmap mee zodat u altijd precies kunt zien welke vaarroutes leuk zijn om te volgen. U kunt een bootje huren vanaf 1 uur tot wel een hele dag! Er wordt geadviseerd om in het hoogseizoen tijdig te reserveren bij Bootverhuur Harderwijk. 

Ontdek de Watersport!