Ontdek, kies, reserveer, geniet!

Watervilla

Overnachten op een camping aan het water is natuurlijk erg leuk, maar overnachten in een luxe woonark zorgt voor een nog specialere beleving van het recreatiegebied aan het Nuldernauw.

De watervilla bestaat uit twee woonlagen en biedt plaats aan maximaal zeven personen. Bij binnenkomst treft u de hal met apart toilet en de trap naar de verdieping onder waterniveau. Op de bovenste verdieping vindt u de woonkamer met authentieke kachel. Vanuit de woonkamer kunt u de schuifpui openzetten die toegang biedt tot het balkon. Hier kijkt u uit op de gezellige haven en ’s avonds kunt u genieten van de ondergaande zon. Het restaurant bevindt zich op een steenworp afstand, maar zelf een heerlijke maaltijd koken is ook heel goed mogelijk in de luxe open keuken.

Beneden vindt u drie slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft drie eenpersoonsbedden, een kamer heeft twee eenpersoonsbedden en helemaal achteraan vindt u de masterbedroom met een tweepersoonsbed. Als u hier door het raam kijkt, kunt u zo uw hand in het water steken. Dichter bij het water kan haast niet! Tevens vindt u op de onderste verdieping de badkamer met grote inloopdouche, toilet en wastafel.

In de watervilla zijn honden helaas niet toegestaan. Wilt u wel graag met uw honden overnachten in een accommodatie? Bekijk dan eens onze Camping Cottages.