Ontdek, kies, reserveer, geniet!

De vakantiehuisjes zijn geschikt voor 5 personen, honden zijn toegestaan.Camping Cottages

Is er plaats op de camping? Bereken mijn tarief
De gezelligheid van een camping en de luxe van een vakantiehuisje? Dat kan op het ERKEMEDERSTRAND!
U heeft de keuze uit een Trekkershut Comfort of een Camping Cottage. De vakantiehuisjes bevinden zich binnendijks en alle faciliteiten zoals het strand, het
hondenstrand, Strandpaviljoen de Jutter,
de campingsupermarkt en de speeltuin zijn op loopafstand.

Trekkershut Comfort of Camping Cottage?

De Trekkershutten Comfort en de Camping Cottages hebben dezelfde indeling, inrichting en inventaris! Welk vakantiehuisje kunt u dan het beste huren? De Trekkershutten Comfort zijn voor maximaal 4 nachten achter elkaar te huur en u kunt aankomen en vertrekken op elke gewenste dag. Een Camping Cottage kunt u huren per week, midweek of weekend. In juli en augustus is een Camping Cottage alleen te huur voor een week (van vrijdag tot vrijdag). Bekijk de tarievenlijst voor alle data, arrangementen en informatie. 

De vakantiehuisjes staan allemaal bij elkaar en zijn vrijstaand. Elk vakantiehuisje bevindt zich op een grasveld van minimaal 150 m². Genoeg (speel)ruimte voor uw kinderen en honden!

Inrichting en inventaris vakantiehuisjes

Zowel de Trekkershutten Comfort als de Camping Cottages zijn voor maximaal 5 personen. Er is verwarming, gas, water en elektra aanwezig. Buiten staat een picknicktafel waar u allemaal gezellig aan kunt zitten.
Ook heeft elk huisje zijn eigen hondennet om rond het huisje te zetten. Zo kunnen uw viervoeters ook optimaal genieten van de vakantie.

Binnen bent u gelijk in de gezellige woonkamer met zithoek, een tv en een keuken. De keuken is voorzien van een gasstel, een koelkast met een klein vriezertje, een magnetron, koffiezetapparaat, een waterkoker en compleet inventaris. Er zijn onder andere potten, pannen, borden, bestek, glazen, bekers en meer. Als u wilt weten wat er precies in het huisje aanwezig is, download dan de inventarislijst:

Inventaris Vakantiehuisjes

In de Trekkershut Comfort en de Camping Cottage zit een eigen toilet, douche en wastafel. Er zijn twee slaapkamers met in elke kamer twee eenpersoonsbedden. In één van de slaapkampers is nog een vijfde bed, boven een ander bed, aan de muur bevestigd. Het onderste bed kunt u ook omhoog klappen om meer ruimte te creëren.

Ook de kinderboerderij ligt op loopafstand van de vakantiehuisjesNiet vergeten om mee te nemen

Op vakantie een potje midgetgolf spelenIn de Camping Cottages en Trekkershutten is alleen een hoofdkussen (zonder sloop) aanwezig. Er zijn geen dekbedden en overtreksets. Deze kunt u zelf meenemen of u kunt ze huren via het ERKEMEDERSTRAND, dan liggen ze klaar in uw vakantiehuisje. Vergeet u ook niet uw handdoeken, theedoeken en badlakens mee te nemen?

Tot ziens op het ERKEMEDERSTRAND.