Ontdek, kies, reserveer, geniet!

Groepskamperen

Is er plaats op de camping? Bereken mijn tarief
Met een kleine of grote groep kamperen? Op het ERKEMEDERSTRAND zijn vijf groepskampeervelden binnendijks.

Groepskamperen met grote groep. Familie, vereniging, sportclub of met school kamperenGroepskamperen binnendijks

Ook binnendijks kunt u met zowel kleine als grote groepen groepskamperen. De vijf groepsterreinen binnendijks bevinden zich allemaal op loopafstand van het water, u hoeft hier alleen de dijk voor over te lopen. Naast het veld Heelal bevindt zich een sanitairgebouw, deze wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Er is toiletpapier aanwezig en er zijn familiedouches, een wasmachine en een droger.

De groepsvelden binnendijks liggen dichtbij vele faciliteiten waaronder het sportveld, de kinderboerderij, pannakooi en basketbalpaal. Elk groepsterrein heeft een eigen open kampvuurplaats. Hout kunt u bestellen bij de receptie (binnen de openingstijden).

Als u wilt groepskamperen met een grote groep, kunt u er voor kiezen om meerdere groepsterreinen te huren. Ook kunt u uitwijken naar het Evenementenstrand. Hier kunt u met groepen van een paar honderd personen terecht!

Heelal
U kunt op het Heelal met maximaal 150 personen kamperen. Als u met minimaal 90 personen komt, heeft u het veld voor u alleen. Op het Heelal zijn 35 elektra aansluitingen van 10A. en 7 aansluitingen van 16A.

Universum

Op het Universum kunt u met maximaal 100 personen groepskamperen. Het veld heeft u voor u alleen vanaf 60 personen. U kunt hier maximaal 13 elektra aansluitingen van 10A. reserveren en er zijn 4 aansluitingen van 16A.

Orion
Het groepsveld Orion is geschikt voor maximaal 80 personen. Als u met minimaal 50 personen komt kamperen, heeft u dit veld voor u alleen. Hier zijn in totaal 9 elektra aansluitingen van 10A. en 3 aansluitingen van 16A. beschikbaar.

Komeet
Hier kunt u met 60 personen groepskamperen. Indien u het veld voor uw groep alleen wilt hebben, dan reserveert u voor minstens 40 personen. U heeft de mogelijkheid om 7 elektra aansluitingen van 10A. en 2 aansluitingen van 16A. te reserveren.

Kleine Beer
De Kleine Beer is geschikt voor maximaal 50 personen. Als u dit veld voor u alleen wilt, dient u voor minimaal 35 personen te reserveren. Op de Kleine Beer zijn 6 elektra aansluitingen van 10A. beschikbaar en 2 aansluitingen van 16A.